اینترنت اشیاء ، آردوینو ، رزبری پای ، الکترونیک ، کامپیوتر ، اندروید

۶ مطلب در مرداد ۱۳۹۷ ثبت شده است

ساخت شیلد پروگرامر AVR با کمترین هزینه

ساخت پروگرامر AVR و برنامه ریزی میکروکنترلرهای AVR مثل ATmega328 و ATtiny85 روش های مختلفی دارد. یکی از این روش ها استفاده از برد بورد و تنظیمات ArduinoISP به همراه برد آردوینو است. اما این روش بهترین راهکاری نیست. اگر دنبال راهکار بهتری برای برنامه ریزی میکروکنترلرهای AVR می گردید، شیلد پروگرامر AVR را امتحان کنید. با الکتروپای همراه شوید.

شیلد پروگرامر AVR
شیلد پروگرامر AVR

شیلد پروگرامر AVR بسازید

در این  آموزش ساخت شیلد پروگرامر AVR را یاد می گیرید که برای برنامه ریزی انواع میکروکنترلرهای AVR کاربرد دارد. روش ساختش هم بسیار ساده است و ارزان تر از نمونه های آماده تمام می شود.


ادامه مطلب

۳۱ مرداد ۹۷ ، ۰۱:۰۶ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
هادی ندائی

چگونه در اندروید ۹ اسکرین شات بگیریم؟

اندروید پای تغییرات زیادی نسبت به نسخه‌های قدیمی‌تر این سیستم‌عامل داشته است. ویژگی‌های جدید و منحصربه‌فردی را می‌توان در این نسخه جدید اندروید دید. یکی از ویژگی‌های بسیار مهم و پایه در سیستم‌عامل اندروید پای گرفتن اسکرین شات از صفحه‌نمایش است.

شرکت گوگل در سیستم‌عامل اندروید پای ویژگی‌های جدیدی برای اسکرین شات قرار داده و در ادامه این مطلب با الکتروپای همراه باشید تا تمام آنچه را که لازم است دراین‌باره بدانید، بررسی کنیم. بنابراین اگر شما هم سیستم‌عامل خود را به اندروید پای تغییر داده یا می‌خواهید ارتقا دهید، این مطلب را از دست ندهید.

اسکرین شات اندروید

یک نکته مهم: روش و مراحل زیر در پایه گوشی پیکسل ۲ با سیستم‌عامل اندروید پای نوشته شده است. هرچند که قسمت‌های اصلی و کلیدی این مطلب در گوشی شما تغییر نخواهد کرد، اما ممکن است بعضی از دکمه‌های میانبر یا جزئیات دیگر تفاوت داشته باشند. توجه کنید که گوشی‌ها از کارخانه به کارخانه سیستم کاربری متفاوتی دارند.

چگونه اسکرین شات بگیریم؟

در سیستم‌عامل اندروید پای دو روش وجود دارد که می‌توان به‌وسیله آنها از صفحه گوشی عکس گرفت؛ روش اول همان روش سنتی و کلاسیک است و روش دوم منحصربه‌فرد این سیستم‌عامل.

اولین روش این است که شما با نگه داشتن هم‌زمان «دکمه پاور گوشی» و «دکمه کم کردن صدا» اسکرین شات بگیرید. این روش در این سیستم‌عامل جدید تغییری نداشته است. هرچند که همچنان شما می‌توانید از همین روش برای گرفتن عکس از صفحه خود استفاده کنید، اما یک روش دیگر به این سیستم‌عامل اضافه شده که ممکن است کار را کمی آسان‌تر کرده باشد.


ادامه مطلب

۳۱ مرداد ۹۷ ، ۰۱:۰۴ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
هادی ندائی

تلفن تحت شبکه یا VOIP چیست ؟

تلفن تحت شبکه VoIP ( برگرفته از Voice over internet protocol ) به معنای ( انتقال همزمان مکالمات تلفنی بر روی یک شبکه دیتا ) که با نام IP تلفنی نیز از آن یاد می شود ، امکان استفاده از اینترنت برای مکالمات تلفنی را فراهم می نماید .  VoIP از فن آوری دیجیتال استفاده می نماید و نیازمند یک اتصال broadband نظیر DSL است .

VoIP یک روش برای تبدیل سیگنال های آنالوگ صوت به داده های دیجیتال است که از طریق اینترنت منتقل می شوند. یک روش مجازاً رایگان برای برقرای ارتباطات تلفنی در هر جای دنیا تبدیل کند. فقط کافی است هزینه ISP را بپردازید. هدف از این‌کار غلبه گام‌ به‌ گام بر چالش‌هایی است که انتقال ترافیک صوتی را بر روی بستر نه چندان با کیفیت شبکه‌های محلی با خطر روبه‌رو می‌سازد. از این‌رو پیمودن این مسیر، لازمه تضمین موفقیت پروژه های VoIP سازمانی است.

مکالمات تلفنی مبتنی بر IP، تفاوت‌های بنیادینی با ارتباطات داده دارند و کیفیت این مکالمات ارتباط تنگاتنگی با کارایی شبکه دارد. به‌ طوری‌که هرگونه تاخیر در تبادلات سطح شبکه، افت کیفیت محسوسی را به همراه خواهد داشت. التزام مدیران شبکه به ارتقای کارایی LAN، خطوط و تجهیزات دسترسی به شبکه گسترده، و به‌کارگیری ابزارهای مدیریت و کنترل کیفیت، شرط موفقیت پروژه‌های VoIP استُ.

VOIP چیست ؟

مقدمه:

در گذشته ای نه چندان دور که انسان استفاده از اینترنت را تجربه نکرده بود ، ارتباطات محاوره ای صرفا” از طریق تلفن و به کمک خطوط PSTN ( برگرفته از Public Switched Telephone Network ) ، انجام می گردید . ابداع کامپیوترهای شخصی ، فن آوری های جدید ارتباطی نظیر تلفن های سلولی و نهایتا” اینترنت نمونه هائی در این زمینه می باشند که باعث شده است انسان بتواند با استفاده از سرویس های جدیدی نظیر نامه الکترونیکی ، چت و مواردی‌ دیگر با سایر افراد ارتباط برقرار نماید.


ادامه مطلب

۳۱ مرداد ۹۷ ، ۰۱:۰۲ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
هادی ندائی

امنیت بیشتر وردپرس با افزونه Google Authenticator

تایید دو مرحله‌ای گوگل در وردپرس این امکان را به شما خواهد داد تا مشابه ورود در حساب کاربری جیمیل امکانی را برای سایت خود فعال کنید تا در فرم ورود وردپرس نیاز به رمز ۶ رقمی برای تایید هویت کاربر باشد تا با وارد کردن این کد ۶ رقمی کاربر قادر باشد تا در پیشخوان وردپرس وارد شود.

در این مقاله از الکتروپای قصد دارم تا به معرفی افزونه‌ای بپردازم که با استفاده از آن قادر خواهید بود تا از امکان تایید دو مرحله‌ای گوگل در وردپرس استفاده کرده و فیلد اضافی در فرم ورود وبسایت خود قرار دهید تا کاربران توسط برنامه Google Authenticator کد مورد نظر را دریافت کرده و با وارد کردن آن در فرم ورود وردپرس بتوانند به پیشخوان وردپرس دسترسی داشته باشند.

تایید دو مرحله‌ای گوگل در وردپرس

تایید دو مرحله‌ای گوگل در وردپرس

افزونه‌ای که قصد معرفی آن را دارم با عنوان Google Authenticator در مخزن وردپرس به ثبت رسیده است و تاکنون توانسته است تا بیش از ۳۰.۰۰۰ نصب فعال و کسب امتیاز ۴.۴ را ازآن خود نماید که با استفاده از آن قادر خواهید بود تا امکان استفاده از تایید دو مرحله‌ای در وردپرس را توسط گوگل فراهم کنید.


ادامه مطلب

۳۱ مرداد ۹۷ ، ۰۰:۵۹ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
هادی ندائی

چند وظیفگی در آردوینو ( مولتی تسکینگ )

در آموزش مولتی تسکینگ در آردوینو یاد میگیریم که چگونه می توانیم مفهوم Arduino Multitasking را اجرا کنیم، چه عواملی باید برای Multitasking در Arduino در نظر بگیریم . با الکتروپای همراه باشید تا یک پروژه ساده مولتی تسکینگ را اجرا کنیم.

مختصری درباره مولتی تسکینگ

مولتی تسکینگ در آردوینو

در اصطلاح محاسباتی، چند وظیفه ای یعنی اجرای وظایف یا فرآیندهای متعدد توسط یک کامپیوتر در طی یک دوره زمانی . در واقع معنی وقفه interrupt در چند وظیفه ای یا مولتی تسکینگ قابل تصور است .وقفه یک فرایند است که به کامپیوتر میگوید یک کار متفاوت به سرویس او نیاز دارد.

حالتی را فرض کنید که در سیستم محاسباتی هیچ وقفه ای وجود ندارد. در این جا ، اگر یک کار جدید نیاز به سرویس کامپیوتر داشته باشد، باید منتظر بمانید تا کار فعلی توسط کامپوتر کامل اجرا شود. این کار عملی نیست زیرا کار جدید ممکن است بحرانی باشد و نیازمند توجه فوری. وقفه (interrupt) در اینجا نقش مهمی ایفا می کند. هنگامی که یک Task (وظیفه) کامپیوتر را متوقف میکند، Task فعلی را در حالت تعلیق قرار می دهد، کار جدید را انجام می دهد و به وظیفه اصلی بازگشت می کند.

ادامه مطلب


۳۱ مرداد ۹۷ ، ۰۰:۵۶ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
هادی ندائی

اولین ماژول اینترنت اشیاء بر بستر NB-IoT ساخت داخل در شبکه همراه اول

اولین ماژول اینترنت اشیاء بر بستر NB-IoT ساخت داخل در شبکه همراه اول

به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، در سال حمایت از کالای ایرانی و در راستای تأکید وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بر استفاده از توانمندی های بومی، همراه اول موفق شد اولین ماژول ارتباطی NB-IoT چند منظوره ساخت داخل را با موفقیت طراحی و تولید کرده و به بهره برداری برساند. 
تولید این ماژول گام مؤثری در جهت دسترسی به مفاهیم شهرهوشمند، خانه هوشمند، شهروند هوشمند، کشاورزی هوشمند، انرژی هوشمند و... است. این ماژول قابلیت این را دارد که به تولید انبوه برسد و می تواند هر نوع دستگاهی را به شبکه NB-IoT متصل کند. در حال حاضر مصرف عمده این ماژول در حوزه گاز، برق و آب است. 


گفتنی است همراه اول در ماه های گذشته بسترهای لازم برای آزمایش تولیدات ۶ شرکت مودم ساز و ۴ شرکت کنتورساز داخلی را در شبکه رادیو، انتقال و core همراه اول بر بستر NB-IoT ایجاد کرده و در نهایت با بومی سازی پلتفرم های لازم برای پیاده سازی این اکوسیستم، آن را به مرحله تولید رسانده است. 

در این پروژه تمام لایه های رادیو، شبکه، انتقال و core در داخل بستر ارتباطی همراه اول به روزرسانی شده و برای اولین بار در کشور توسط شرکت ارتباطات سیار ایران و شرکت ملی گاز در جهت مدیریت هرچه بهتر انرژی در کشور اجرایی شده است. 
پیش از این شرکت ملی گاز ایران در ۹ بهمن ماه ۹۵، تفاهم نامه هوشمند سازی کنتورهای گاز کشور را با همراه اول امضا کرده بود و به زودی نیز کنتور هوشمند برق با همکاری وزارت نیرو و کنتور هوشمند آب با همکاری وزارت جهاد کشاورزی بر بستر NB-IoT راه اندازی خواهد شد. بر این اساس در حال حاضر همراه اول تنها اپراتوری است که موفق به راه اندازی بومی این طرح شده است. هوشمندسازی کنتورها، یکی از مهمترین حوزه های اینترنت اشیا ( IoT ) در جهان است.

electropi.ir

۲۶ مرداد ۹۷ ، ۱۶:۵۹ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
هادی ندائی